İSTANBUL / BEYKOZ - Beykoz Anadolu Lisesi

Beykoz Anadolu Lisesi

2166930011( dahili 105)
Adres
Rüzgarlıbahçe Mah. Ağlayan Gelin Sok. No 6 Beykoz / İstanbul CELAL ARAS ANADOLU LİSESİ
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında; ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikle tercih edilen; demokrat, girişimci, paylaşımcı, ülkesine ve çevresine duyarlı, yaratıcı, sanatın önderliğine inanarak kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, bilimi ve barışı hayata uyarlayan, ülkemizin ve dünyanın seçkin üniversitelerine yerleşen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Beykoz Anadolu Lisesi tüm çalışanları olarak, Atatürkçü düşünce sistemini özümsemiş ve davranış haline getirmiş, ülkesine ve insanlığa bağlılık ve hizmet duygusu gelişmiş erdemli gençler yetiştirmektir. Bu ilkeden ilham alarak hem milli hem de çağdaş değerlerle donatılmış özgüveni yüksek, sosyal kişilikli, girişimci kendini gerçekleştirebilen ve başarılı bireyler olarak hayata hazırlayan bir eğitim kurumu olmaktır.
14.00-19.15
DOĞAL GAZ
Ulaşım
Servis bilgisi : Okulumuza; Beykoz, Üskdar, Ümraniye, Çekmeköy, Kadıköy, Ataşehir, Sancaktepe, Sarıyer ve Şişli´den serivs imkanı vardır.
Yerleşim Yeri
Ulaşım :KADIKÖY´DEN 14M, 15BK; ÜSKÜDAR´DAN 15ŞN, 15M, MECİDİYEKÖY´DEN 121A, 121B NUMARALI İETT ARAÇLARIYLA ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.AYRICA; ÜMRANİYE, BEŞİKTAŞ VE TAKSİM DEN İETT ARAÇLARI DA GELMEKTEDİR..
8,9 Km