İSTANBUL / BEYKOZ - Beykoz Anadolu Lisesi

Mrt

25.03.2024 tarihinde başlayacak olan ortak sınavlarda öğrencilerin hangi sınıflarda sınava gireceğini gösteren liste aşağıda verilmiştir. Tıklayarak inceleybilirsiniz. Başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz, e-twinning kalite etiketine başvurmuştur. Çalışmalarımız devam etmektedir.Detayları sayfanın üst köşesindeki e-twinning menüsünden inceleyebilirsiniz. Tülin Akpınar ve Bedirhan Yılmaz'a teşekkür ederiz.

Mrt

9. Sınıfların Edebiyat sınavı 26 Mart 2024, matematik sınavı ise 27 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı sınav programı okul web sayfasında yayımlanacaktır.

Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz

Mrt

Okulumuzun rehber öğretmeni Bedirhan Yılmaz tarafından Boğaziçi Üniversitesi Gezisi düzenlenmiştir. Fotoğraflar haberin devamında yer almaktadır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma töreni Beykoz İlçe Öğrenci Meclisi ile Mehmet Akif Ersoy Şiir Müzesi'nde gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz genç kızlar voleybol takımı ilçe müsabakalarında Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile karşılaşarak 2-0 kazanmıştır

Mrt

Okulumuz kız voleybol takımı başlayacak olan ilçe voleybol müsabakası öncesinde Acarkent Doğa Koleji ile hazırlık maçı yaparak 3-2 kazanmıştır